ACTUEEL

false
10
10
fade
8
1

Start uitkijktoren ''de Onlanden''

Wij zijn van start gegaan met de nieuwbouw van uitkijktoren ''de Onlanden'' in het gelijknamige natuurgebied ten zuiden van de stad Groningen. Er wordt op locatie gewerkt aan de betonfundering en achter de schermen zijn wij bezig met de de circa 130 lariks houten frames. Daarnaast is constructiebedrijf van der Kamp Kornhorn bezig met de complexe staalconstructie.

Kijk voor meer informatie op https://www.natuurmonumenten.nl/nieuws/de-onlanden-krijgt-uitkijktoren


Lees meer...

Nieuwbouw garage

In Elsloo zijn wij gestart met de nieuwbouw van een garage. De garage wordt in dezelfde stijl gebouwd als de woning welke wij in 2013 hebben gebouwd.


Lees meer...

Vervangen 2 bergingen

In opdracht van woningstichting Actium vervangen wij in Smilde 2 bergingen. De verzakte bergingen hebben wij gesloopt en plaatsen hiervoor een berging met dezelfde afmetingen voor terug. Deze bergingen hebben wij prefab gemaakt in de werkplaats.


Lees meer...

Dakrenovatie

In Appelscha hebben wij het ongeisoleerde dak voorzien van geisoleerde dakplaten en nieuwe dakpannen. Tevens zijn er nieuwe goten op de woning gekomen.


Lees meer...

Nieuwbouw uitkijktoren 'de Onlanden''

In opdracht van Natuurmonumenten gaan wij in natuurgebied ''de Onlanden'', onder de stad Groningen, een nieuwe 25 meter hoge uitkijktoren bouwen.


Lees meer...

Hoogste punt klimtoren!

De nieuwbouw van de klimtoren heeft het hoogste punt van 16 meter bereikt!


Lees meer...

Vordering nieuwbouw 10 woningen Elsjeshof

In Oosterwolde zijn wij volop bezig met de nieuwbouw van de 10 woningen aan de Elsjeshof. Inmiddels zijn de steigers weg en worden de kunststof kozijnen geplaats. Tevens worden bij een aantal woningen de berging geplaatst.


Lees meer...