ACTUEEL

false
10
10
fade
8
1

Start staalconstructie uitkijktoren ''de Onlanden''

Wij zijn van start gegaan met de nieuwbouw van uitkijktoren ''de Onlanden'' in het gelijknamige natuurgebied ten zuiden van de stad Groningen. Inmiddels is de beton voldoende uitgehard en wordt de staalconstructie opgebouwd. Binnenkort zullen wij starten om de houten frames in de staalconstructie te zetten. 

De 25 meter hoge toren wordt opgebouwd met een 60 ton wegende staalconstructie welke bekleed wordt met circa 5km lariks hout. De toren staat straks op een betonplaat van 9x9x1,2m waar circa 100m3 beton in zit en 8000kg betonstaal in verwerkt is. Tevens zitten er onder de betonplaat nog 8 boorpalen van 8m lang en hebben een doorsnede van 40cm. 

Kijk voor meer informatie op https://www.natuurmonumenten.nl/nieuws/de-onlanden-krijgt-uitkijktoren


Lees meer...

Nieuwbouw garage

In Elsloo zijn wij volop bezig met de nieuwbouw van een garage. De garage wordt in dezelfde stijl gebouwd als de woning welke wij in 2013 hebben gebouwd.


Lees meer...

Vervangen 2 bergingen

In opdracht van woningstichting Actium vervangen wij in Smilde 2 bergingen. De verzakte bergingen hebben wij gesloopt en plaatsen hiervoor een berging met dezelfde afmetingen voor terug. Deze bergingen hebben wij prefab gemaakt in de werkplaats.


Lees meer...

Laatse loodjes Klimtoren

Wij naderen het einde van de nieuwbouw van de Klimtoren op het plein van de Boerestreek in Appelscha. Momenteel worden de laatste werkzaamheden verricht.


Lees meer...

10 woning Elsjeshof opgeleverd!

In Oosterwolde hebben wij inmiddels alle 10 woningen opgeleverd.


Lees meer...