ACTUEEL

false
10
10
fade
8
1

Nieuwbouw bijgebouw

In Elsloo zijn wij bezig met de bouw van een carport en berging. De steens muur wordt momenteel opgemetseld en wanneer dat gereed is zullen wij de eiken constructie opzetten en worden de houten spanten omhoog gezet.


Lees meer...

Nieuwbouw energieneutrale, luchtdichte woning aan de van Emstweg

Aan de Van Emstweg in Appelscha zijn wij volop bezig met de ruwbouw van een nieuwbouwwoning. Deze woning is straks geheel energieneutraal en wordt luchtdicht gebouwd. Luchtdicht bouwen wil zeggen dat alle kieren en naden worden gedicht zodat er geen ongecontroleerde luchtstromen ontstaan.


Lees meer...

Vordering bedrijfsunits en garageboxen

Aan de Industrieweg in Appelscha, naast ons bedrijf, zijn wij gestart met de bouw van het 1e bedrijfsverzamelgebouw. De staalconstructies van beide gebouwen staan en de lijmers zijn druk bezig om de kalkzandsteen elementen te plaatsen. Binnenkort zal er worden gestart met het dak en de gevelbeplating van de bedrijfsunits.


Lees meer...

Uitkijktoren ''de Onlanden'' open voor publiek!

Donderdag 7-12-2017 is de toren open gegaan voor publiek! Halverwege januari wordt de toren officieel geopend en zal de toren een naam krijgen.

De 25 meter hoge toren is opgebouwd met een 60 ton wegende staalconstructie welke bekleed is met circa 5km lariks hout. De toren staat straks op een betonplaat van 9x9x1,2m waar circa 100m3 beton in zit en 8000kg betonstaal in verwerkt is. Tevens zitten er onder de betonplaat nog 8 boorpalen van 8m lang en hebben een doorsnede van 40cm. 

Kijk voor meer informatie op https://www.natuurmonumenten.nl/nieuws/de-onlanden-krijgt-uitkijktoren


Lees meer...