Onderhoud & renovatie

Bouwbedrijf Doornenbal verzorgt diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden voor de particuliere markt en verschillende overheids- en bedrijfsgebouwen.

Renovatie van een woning

Heb je jouw droomhuis gevonden maar moet de woning compleet gemoderniseerd worden? Wil je jouw huis laten isoleren en een stap maken in de energieprestatie van de woning? Of wil je de badkamer, toilet of keuken aanpakken? Bouwbedrijf Doornenbal is hiervoor de juiste partij. Een team van betrokken, goed opgeleide bouwers realiseert jouw verbouwing naar wens. 

Zie je op tegen deze renovatie i.v.m. overlast? Schakel ons in als specialist om verzekerd te zijn van minimale overlast. 

Planmatige onderhoudswerkzaamheden

Voor verschillende instanties en bedrijven voeren wij regelmatig onderhoud uit aan bestaande en bewoonde panden. Door planmatig te werk te gaan worden achterstallig onderhoud voorkomen en kan juist een slag worden geslagen in modernisering van de woningen.

Uiteraard streven wij ernaar om huidige bewoners niet tot last te zijn. Een goed georganiseerd bouwproces is hierbij van groot belang. Met Bouwbedrijf Doornenbal als jouw partner voor onderhoud, ben je verzekerd van minimale overlast tijdens de werkzaamheden.

Kostenefficiënt 

Bouwbedrijf Doornenbal zorgt voor een duidelijke prijsopgave bestaand uit de fases. Zodat u alle keuzes onderbouwd kunt maken. 

Grip op onderhoud

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u grip op de werkzaamheden houdt. Kom niet voor verrassingen te staan. 

Gunstig gepland

Door onderhoudswerkzaamheden of een renovatie inzichtelijk te maken. Kunnen we rekening houden met een gunstige planning.