Verbouw

Kwaliteit in de bouw herken je zo!

Verbouwen met Bouwbedrijf Doornenbal

Bouwbedrijf Doornenbal verbouwt voor particulieren en bedrijven. Heb jij jouw droomwoning gevonden maar wil je extra vierkante meters creëren? Wil je een opbouw of een uitbouw creëren? Of wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Bouwbedrijf Doornenbal is hiervoor de juiste partij.

Een kleine ingreep aan jouw woning kan zowel het aanzicht als het wooncomfort enorm verbeteren. Het verbouwen of opwaarderen van een woning is een investering die je zowel in waarde als comfort terug verdient. Graag denken wij met je mee in jouw verbouwplannen. De mogelijkheden zijn oneindig.

Alle expertises onder één dak

Bij Bouwbedrijf Doornenbal kunnen wij het hele proces uit handen nemen. Denk hierbij aan het benodigde tekenwerk, eventuele vergunningen en de begeleiding en uitvoering van het volledige bouwproces. Wil je slechts een deel van de verbouwing van ons neerleggen? Ook dat kan.

Voortraject

Gaat u voor een kleine ingreep of is het een groter project? Heeft u een architect nodig of kunt u rechtstreeks naar de aannemer? Wij adviseren u en verwijzen u door.

Bouwen

Je huis weer als nieuw! Wij zijn gespecialiseerd in verbouwen. Een goede partner met duidelijke afspraken, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt. 

Oplevering & nazorg

Na oplevering loopt u soms nog tegen een aantal zaken aan. Ook dan kunt u op onze betrokkenheid en inzet rekenen.