Woningbouw

Kwaliteit in de bouw herken je zo!

Bouw uw droomhuis samen met Bouwbedrijf Doornenbal

Het bouwen van een woning is voor jou als initiatiefnemer en spannende- en geen alledaagse bezigheid. Jouw toekomstige woning moet aan al jouw wensen voldoen. Wij kijken met een vakkundig oog naar alle wensen en zetten dit om in haalbare, concrete plannen. Constructief en financieel.

Alle expertise onder een dak

Bouwbedrijf Doornenbal heeft alle expertise in huis voor het realiseren van jouw droomwoning. Hebben wij de kennis niet in huis? Dan werken bij samen met de beste partners en leveranciers.

Elke woning is maatwerk

Nagenoeg elke woning is uniek. Daarom bieden we bij Bouwbedrijf Doornenbal maatwerk. Wij denken met je mee in het gehele proces. En dat begint al aan de tekentafel. Tijdens de uitvoering houden wij vinger aan de pols met het hele team van betrokkenen. Is een vooraf bedacht plan praktisch toch niet uitvoerbaar? Klopt het esthetisch niet of zien onze timmermannen een efficiëntere oplossing? We denken met je mee. Vanaf de tekentafel tot de oplevering en ver daarna. Dat betekent dat nazorg bij ons vanzelfsprekend is. Ben je helemaal tevreden? Of kunnen we nog kleine aanpassingen doorvoeren voor een optimaler resultaat? Kwaliteit herken je zo, bij Bouwbedrijf Doornenbal.

Unieke projecten in woningbouw

Geen project is hetzelfde. De mogelijkheden zijn oneindig. Onderstaand vind je een greep uit onze uitgevoerde uiteenlopende projecten.

Bouwbedrijf Doornenbal bouwt voor particuliere- en commerciële opdrachtgevers.

Voortraject

Het bouwen van een woning begint met een goed plan. Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes. Ook hebben wij een breed netwerk aan toeleveranciers.

Bouwen

Het realiseren van het bouwplan en de uitvoering vraagt om een duidelijke aanpak. Hier is Doornenbal in gespecialiseerd. Wij ontzorgen gedurende het hele bouwproces.

Oplevering & nazorg

Heb je na de oplevering nog kleine aanpassingen geconstateerd? Dan zorgen wij dat dit wordt afgewerkt. Bij ons vind je betrokkenheid en inzet.