Utiliteitsbouw

Kwaliteit in de bouw herken je zo!

Een zakelijke partner voor uw bedrijf

Wil je een kantoor, bedrijfspand of een ander pand laten bouwen dat geen woonbestemming heeft? Bouwbedrijf Doornenbal realiseert verschillende projecten in de utiliteitsbouw. 

Utiliteitsbouw, een andere benadering

Bij utiliteitsbouw is de gebruiksfunctie anders dan bij woningbouw. Het pand heeft een compleet andere functie. Denk hierbij aan een kantoor, opslagruimte, winkel, garage, sportgebouw etc. Omdat de functie wezenlijk anders is dan bij wonen, vraagt dit ook om een compleet andere benadering dan de particuliere woningbouw. Bouwbedrijf Doornenbal neemt het gehele proces uit handen. Op basis van uw wensen werken wij de plannen uit naar een technisch maakbaar gebouw. Het eindproduct is een pand dat op alle vlakken aansluit bij jouw wensen en identiteit.

Door een goed georganiseerd bouwproces, kunnen huidige werkzaamheden van jouw organisatie zonder oponthoud of hinder hun doorgang vinden.

Voortraject

In samenwerking met onze vaste partners zorgen wij voor een vliegende start van uw projecten. Beginnend met een duidelijk plan.

Bouwen

Efficiënt volgens planning bouwen, dat vraagt om een duidelijk aanpak. Wij zijn uw partner die ontzorgt tijdens dit bouwproces.

Oplevering & nazorg

Een functioneel bedrijfspand met een passende uitstraling. Volledig naar wens opgeleverd met de nazorg die het verdient.