Maak kennis met Doornenbal

Kwaliteit in de bouw herken je zo!

Een familiebedrijf met kennis

Bouwbedrijf Doornenbal is een familiebedrijf uit Appelscha opgericht in 1986. Dagelijks werken we met een groep vaste, betrokken collega’s aan de realisatie van jouw project. Bouwers met uitstekende kennis van zaken en de juiste instelling. 

VCA* en ISO 9001 gecertificeerd

Onze veiligheid en bedrijfsprocessen worden volgens onafhankelijke certificering getoetst. Binnen ons bedrijf betekent dit dat wij VCA* en ISO 9001 gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het BouwGarant keurmerk. Middels dit keurmerk kunt u garanties afsluiten voor uw bouwactiviteiten. Wij als bouwbedrijf worden door BouwGarant getoetst op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat u kunt verwachten

Meedenkende vakbekwame medewerkers

Meedenken met de klant is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij zijn u graag een stapje voor en ontzorgen u in het gehele proces. Ook onze geselecteerde partners en leveranciers hanteren deze werkwijze en dat komt het resultaat van uw project absoluut ten goede.

Erkend leerbedrijf, leren in de praktijk

Doorgaans bieden wij studenten de ruimte om het vak te leren. Wij leveren graag een bijdrage aan goed opgeleide vakmensen voor de toekomst.

Maatschappelijk betrokken

Bouwbedrijf Doornenbal is zich bewust van de maatschappelijke functie in de regio. Daarom ondersteunen wij diverse verenigingen in het uitvoeren van hun activiteiten.

Sinds 1998 zijn wij hoofdsponsor van voetbalvereniging VV Stanfries uit Appelscha. Tevens ondersteunen wij diverse plaatselijke organisaties bij het organiseren van hun activiteiten in de regio.

Afstand tot de arbeidsmarkt

Binnen ons bedrijf is ruimte om te ontwikkelen met passende werkzaamheden.